Uw garanties
Zekerheid

Het GFOB stelt voorwaarden aan haar deelnemers. Kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn naast financiële gezondheid, essentieel. Door te kiezen voor een aangesloten specialist van het GFOB bent u er in ieder geval van verzekerd dat uw leverancier voldoet aan deze voorwaarden.

Veilige (aan)betaling

Het GFOB biedt u de zekerheid dat uw betaling in goede handen is, dat uw leverancier aan zijn verplichtingen zal voldoen en dat de juiste kwaliteit en service worden geleverd.

Nakomen afspraken

Bij werkzaamheden die worden verricht op basis van een opdracht, kan het voorkomen dat afspraken niet worden nagekomen, een deadline kan niet worden gehaald of een leverancier levert een ander eindproduct op dan wat was afgesproken. Het GFOB zorgt voor de bemiddeling dat uw leverancier aan zijn verplichtingen voldoet.

Professionaliteit

Aangesloten leveranciers van het GFOB beschikken over, vakmanschap, kennis, uitgebreide ervaring en hun financiële situatie is op orde. Dit is door het GFOB getoetst.

Conflictbemiddeling

Als er sprake is dat een leverancier of afnemer zich niet aan de afspraken houdt en mocht er een geschil ontstaan, dan zorgt het GFOB voor conflictbemiddeling.

Vragen of contact opnemen?

Wilt u meer weten of heeft u vragen over het GFOB? Bezoek dan onze contactpagina. Daar vindt u onze contactgegevens. Ook kunt u onze veelgestelde vragen bekijken om te zien of het antwoord op uw vraag hier wellicht al tussen staat.